Tasveld 18

Bedrijfspand met 5 kantoorruimtes en 3 bedrijfshallen in Montfoort (Utrecht)

Huurprijs op aanvraag

Kantoor

215 m² (5 kantoorruimtes + kantine)

Bedrijfsruimte

1.125 m² (3 bedrijfshallen)

Aantal parkeerplaatsen

ca. 10 parkeerplaatsen

Opslag

686 m² entresol/opslag (per heftruck bereikbaar)

Energielabel

A

Gebruiksdoel

Industriefunctie

Omschrijving

Ruim en veelzijdig bedrijfspand beschikbaar in Montfoort!

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Overweeg dit ruime en veelzijdige bedrijfspand in Montfoort, zeer centraal gelegen in Nederland.

Het pand biedt 215 m² kantoorruimte verdeeld over 4 kantoren aan de voorzijde, een receptie en een kantine, en 1 kantoor aan de achterzijde. 

Op de begane grond vindt u naast de kantoorruimtes, receptie en kantine twee toiletten en een extra ruimte. Er zijn ook twee grote kantoorhallen; één met een plafond van reguliere hoogte voor algemeen gebruik en één met een hoog plafond, voorzien van een roldeur.  De bedrijfshal zelf is ruim 1125 m² groot, met een extra 686 m² aan entresol/opslag op de eerste verdieping die ook met een heftruck bereikbaar is. Dit biedt volop ruimte voor opslag en andere bedrijfsactiviteiten.

Het pand is verduurzaamd en beschikt over energielabel A. Op het eigen terrein zijn tevens ongeveer 10 parkeerplaatsen. Zo is er voldoende ruimte voor uw team als uw bezoekers.

De ligging van het pand is zeer gunstig, ideaal gelegen op 10 minuten afstand van zowel de A12 (Utrecht – Den Haag) en A2 (Amsterdam – Utrecht – Eindhoven). Utrecht (20 min.), Amsterdam, Rotterdam(35 min.) en Den Haag (40 min.) zijn allemaal goed bereikbaar.

Faciliteiten

Interesse?

Vraag hier direct de actuele huurprijs en meer informatie aan!