Blog

Een huis kopen in deze tijd? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

Het maken van (nieuwe) verhuisplannen is 1 maar het uitvoeren ervan is lastig, zeker nu. De meesten hebben dan ook geen idee waar te beginnen, weten niet wat hun woonwensen zijn en hebben al helemaal geen idee wat de financieel besteedbare ruimte is. En precies daar begint mijn werk al, in tegenstelling tot dat van de meeste makelaars.  

Een goede klik tussen kandidaten en mezelf is de basis van het succes. We maken dus eerst kennis met elkaar. En als het goed voelt, dan vertel ik je graag meer over mijn aanpak. Dat ik je van A tot Z kan begeleiden, hoe we dat gaan doen, wat het kost (no cure no pay) en wat je hiervoor allemaal mag verwachten. We inventariseren je woonwensen zodat we precies weten wat je wilt. Daarna stellen we precies vast welke financiële ruimte er is. En als we dat dan helder hebben, starten we (of liever gezegd ik) de zoektocht. Je mag natuurlijk zelf ook zoeken, maar als je dat niet wilt doe ik dat voor je.   

Als gecertificeerd VBO-lid heb ik toegang tot allerlei databases waaruit ik de benodigde informatie put. Daarbij heb ik een flink netwerk om me heen; taxateurs, bouwkundig keurders, financieel adviseurs, de notaris, etc. Allemaal mensen met hun eigen discipline die we ‘onderweg’ nodig hebben. Dat scheelt je enorm veel tijd, energie en stress en dat is wat ik graag wil. Je helpen zonder dat je stress ervaart. En het mooie is, je mag kosteloos gebruik maken van mijn netwerk. 

Bel me gerust en vrijblijvend voor meer antwoorden op jouw vragen over mijn aankoopbegeleiding op 06-12191382 of kijk voor meer info op https://griphousing.nl/diensten/aankopen/

Download de vernieuwde whitepaper

Een huis kopen in de regio Utrecht in 2024, hoe doe je dat?

Laat je gegevens achter en we mailen je onze gratis whitepaper.