Meer over GRIP Housing

Erkend VBO-makelaar

Verhuizen is al stressvol genoeg. GRIP Housing heeft als doel een groot aandeel van deze zorgen weg te nemen, zodat jij sneller en doelgerichter de volgende stap zet op de woningmarkt.

"Zelf je weg vinden op de woningmarkt lijkt alleen nog maar lastiger te worden en is daarnaast een niet-alledaagse bezigheid. GRIP Housing heeft als voornaamste doel om deze zorg weg te nemen."

Césanne Kolfschoten-Snelder
Eigenaar GRIP Housing

Meer over mij

Mijn naam is Césanne Kolfschoten-Snelder, woonachtig in het Groene Hart, in Montfoort om precies te zijn en moeder van 3 volwassen kinderen. In 2017 heb ik, na ruim 30 jaar zelfstandig ondernemerschap, gekozen voor de vastgoedbranche. Inmiddels ruime ervaring opgedaan met aan- en verkoop voor de particuliere markt maar ook met aan- en verkoop (verhuurde) woningen voor vastgoedbeleggers.

De woningmarkt in zijn algemeen is turbulent, mede door de steeds veranderende regelgeving. Daarom worden in de branche hoge eisen gesteld aan bijscholing en her certificeringen en daar voldoe ik (graag) aan. Werkervaring heb ik opgedaan bij collega-makelaars; inmiddels ben ik gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen in de regio Utrecht.

Ik ben gewend om zelfstandig te werken en op de meest gekke tijden, makelaar ben je niet van 9 tot 5. Ik schakel snel waardoor de doorlooptijd vaak stukken korter is dan bij grotere makelaarskantoren. Daarnaast ben je bij mij geen nummer, mijn aanpak is persoonlijk en betrokken. Ik sta achter de kwaliteit van mijn diensten en werk daarom (tenzij anders overeengekomen) altijd op basis van no cure no pay. Zo weet je dat je als woningzoeker of -verkoper waar je aan toe bent.

Recent aan- en verkochte woningen

Screenshot 2024-04-23 at 08.46.02

Aangekocht

Instapklaar startersappartement met energielabel B en vernieuwde badkamer met eigen parkeerplaats.
Screenshot 2024-04-23 at 08.41.07

Aangekocht

Deze tussenwoning beschikt ondanks de aanbouw van 2,5 m nog steeds over een royale achtertuin.
322_2160

Verkocht

Centraal gelegen, energiezuinig appartement op het Utrechtse Kanaleneiland.

Download de vernieuwde whitepaper

Een huis kopen in de regio Utrecht in 2024, hoe doe je dat?

Laat je gegevens achter en we mailen je onze gratis whitepaper.