Blog

Een warme douche voor Michel!

Ik word er zo blij van als ik mensen kan helpen bij de aankoop van een woning en ze wel hun eerste stap op de koopwoningmarkt kunnen maken, zo ook vanmorgen weer.

Michel trof ik eerder bij een woning die ik in verkoop had. Hier viste hij helaas net achter het net. We raakten aan de praat en Michel vroeg mij hem te helpen om iets anders te helpen aankopen in Utrecht. 

Na wat omzwervingen belanden we aan de Amsterdamsestraatweg: lekker dichtbij het centrum, maar voor de rust er toch net ver genoeg vandaan, en in dat deel waar zich nog veel oorspronkelijke winkels bevinden zoals een echte slager en bakker. Het Julianapark op steenworp afstand. Twee keer de hoek om en hij is op zijn werk.

Verder is het appartement ca. 5 jaar geleden geheel gerenoveerd. Het heeft een lekkere woonkamer met open keuken en een patio. Een apart toilet en ook nog eens een ruime slaap- en badkamer. En precies daar kreeg ik vanmorgen een koude douche. Ik controleerde of alles functioneerde en dat deed het maar ik vergat dat het knopje van de douche zo stond dat ik de volle laag kreeg.

Nou ja, op naar de notaris dan maar, met een nat pak. Hier werden we hartelijk verwelkomd met een kopje koffie en veel heldere uitleg door notaris de Jonge van Van Ee & de Jonge. 

Waar ik een letterlijke koude douche kreeg, was er bij Michel dus sprake van een spreekwoordelijke warme douche na de aankoop van zijn huis. Gefeliciteerd Michel en bedankt voor de aangename samenwerking! Ook Michiel van Alliances makelaardij, bedankt voor het vertrouwen.

Ben je nu ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de aankoop van jouw droomwoning, laat het me dan weten. Maak hier gratis je zoekopdracht aan en ik help je graag verder. 

Download de vernieuwde whitepaper

Een huis kopen in de regio Utrecht in 2024, hoe doe je dat?

Laat je gegevens achter en we mailen je onze gratis whitepaper.