Blog

Woning aan- en verkocht! En deze review is toch waar je het voor doet

Afgelopen weken zijn we druk geweest met de verkoop van Sterkenburg 35 in IJsselstein. 

Eigenaars Linda en Björn wilden eigenlijk niet weg uit dit fijne huis, maar vonden uiteindelijk toch een woning in dezelfde buurt die net iets meer voldeed aan hun wensen. En deze heb ik eerst mogen aankopen. Maar daarop volgde nog een andere uitdaging: hun oude woning verkopen. En dat vonden ze toch wel erg spannend. 

Maar het is gelukt: hun woning aan de Sterkenburg 35 is verkocht. En het mooiste hun reactie is er dan toch wel eentje waar je het voor doet.

"Wij zijn heel blij dat Césanne ons begeleid heeft bij de aan- en verkoop van ons huis. We hebben het intensieve contact als heel persoonlijk en warm ervaren. Ze is altijd bereikbaar, persoonlijk, betrouwbaar en oprecht. En tegelijkertijd ook zakelijk en een goede onderhandelaar wanneer dat nodig is. Ze heeft echt haar best voor ons gedaan en heeft meer gedaan dan wat je eigenlijk van een makelaar zou verwachten. Wij vonden het hele traject - in een veranderende markt - ook best wel spannend. Ook die spanning mochten we met haar delen. We zijn - met name door inzet van Césanne - heel blij met de deal(s) die wij gesloten hebben. En ondanks dat we niet van plan zijn om nog eens een huis te kopen, hopen we Césanne zeker nog eens tegen te komen. Het is een heel fijn mens!"

Download de vernieuwde whitepaper

Een huis kopen in de regio Utrecht in 2024, hoe doe je dat?

Laat je gegevens achter en we mailen je onze gratis whitepaper.